Organic minerals skin care - Face Scrub

14,95


Het gebruik van de Face Scrub is goed te gebruiken bij diverse huidziektes, u heeft geen dag- en nachtcrème meer nodig en u krijgt een heerlijke- en zachte huid. Het voorkomt huidirritaties en bevordert de doorbloeding en tevens het genezingsproces bij wondjes. Daarnaast heeft iedere geur zijn eigen krachten.

100% natuurzuivere Face Scrub van 1e persing koudgeperste oliën en Dode Zee zout. 0% parabenen (conserveermiddelen), dierproefvrij en zonder kleurstoffen!
Ambachtelijk. Met de hand gemaakt product met de helende werking van planten en kruiden. 
Allergie informatie: vanwege de zoete amandelolie* niet geschikt voor mensen met een notenallergie. Altijd eerst testen op een klein stukje van de huid alvorens op een groter gebied toe te passen.
Ingrediënten: Dode Zee zout, Avocado olie, Zoete Amandel olie*, Jojoba olie, Druivenpit olie en essentiële geurolie. 

* In de speciale lijn Calendula Rijstekiem is de zoete amandelolie vervangen door rijstekiem waardoor deze geschikt is voor mensen met een notenallergie.

Gebruiksaanwijzing

De BB Face Scrub is heel zuinig in gebruik.
Scrub uw gezicht maximaal driemaal per week.
De scrub voor ieder gebruik goed doorroeren met een spatel (om de houdbaarheid van de scrub te verlengen).
Maak het gezicht vochtig en gebruik een kleine hoeveelheid Scrub.
Maak kleine draaiende bewegingen met een lichte druk.
Begin bij uw neusvleugels en vervolgens de neus, voorhoofd, rond de mond, wangen en als laatste onder de ogen.
Alle dode huidcellen worden nu verwijderd, uw huid word gereinigd en de oneffenheden aangepakt.
Het Dode Zee zout afspoelen en de huid droogdeppen.
De overgebleven olie inwrijven en uw gezicht voelt zijdezacht en verzorgd aan.
Eventueel kunt u daarna extra verzorgen met Body Butter of Body Oil voor een droge huid. 


Gemiddeld aantal behandelingen per 50ml:

40 maal optimale verzorging voor uw gelaat

 

Keuze uit diverse geurlijnen:

  • Lavendel heeft een rustgevende werking en is tevens antiseptisch. Andere eigenschappen die aan Lavendel worden toegeschreven zijn: helpt bij spierpijn, ontspannend, voorkomt slapeloosheid, versterkt het immuunsysteem, geschikt voor elk huidtype, in het bijzonder bij eczeem, psoriasis, kloven, puberhuid, ontstekingen en droge huid.
  • Roos heeft een gunstige invloed op de vrouwelijke organen. Andere eigenschappen die aan Roos worden toegeschreven zijn: reguleert de hormoonhuishouding, voorkomt vroegtijdige rimpels en vermindert couperose. (LET OP: niet scrubben, maar zout kompressen bij couperose!!), verzachtend voor de huid na verbranding bij bestraling, behandeling van aften, zeer geschikt voor de vrouwelijke en rijpere huid.  
  • Calendula/rode Mandarijn heeft de volgende eigenschappen, het werkt kalmerend, verzachtend en ontspannen voor de huid. Is lymfe stimulerend en vocht inbrengend. Helpt zeer goed tegen een droge/beschadigde huid, striae, littekens en is het te gebruiken bij kneuzingen. Is zeer huidvriendelijk dus uitermate geschikt bij huidproblemen en ook geschikt voor kinderen. Ook behandelt het abcessen, acne, wratten e.d. en werkt het antibacterieel. Is het ontstekingsremmend, vermindert de jeuk bij insectenbeten. Ideaal voor de baby-, kinder huid, probleem en beschadigde huid en voor tijdens de zwangerschap.
  • Calendula/Rijstekiem heeft de volgende eigenschappen, het werkt kalmerend, verzachtend en ontspannend voor de huid. Is lymfe stimulerend en vocht inbrengend. Helpt zeer goed tegen een droge/beschadigde huid, striae, littekens en is het te gebruiken bij kneuzingen. De Rijstekiem verminderd tevens rimpels en schilfers en is een natuurlijke vochtinbrenger voor de huid. De Calendula rijstekiem producten zijn uitermate geschikt voor mensen met een overgevoelige huid en is te gebruiken voor mensen met een notenallergie.

Aanvullende productinformatie

Geurlijn Rozen
Formaat 50 ml

Blader door deze categorie: Webshop